BLOG

pokoj č. 1 : pokoj pro dva s velkou manželskou postelí. Cena za osobu 500 Kč nebo 800 Kč pokoj pro dva na noc

MASÉR ANTONÍN BÁRTA: Je empatický, s velkým srdcem i rukama. Jeho metody masírování jsou prověřené čtyřicetiletou praxí.


Látka Kerala je tradiční textilní látka původem z indického státu Kerala. Je vyrobená z různých přírodních vláken, jako je bavlna, hedvábí nebo směsi těchto materiálů. Kerala látka je známá pro své bohaté vzory, barevné kombinace a jemnou texturu.

Kašmír je luxusní přírodní textilní látka, která je získávána z jemných vlasů z kožešiny kašmírské kozy. Tato látka je známá svou měkkostí, teplou a plyšovou texturou. Kašmír je považován za jednu z nejkvalitnějších a nejdražších látek na světě.


Je to velmi populární materiál ve světě textilního průmyslu. Akrylová vlákna mají několik výhod, včetně dobré tepelné izolace, měkkosti a odolnosti proti plísním a molům. Akrylové tkaniny jsou také často odolné vůči pomačkání a snadno se udržují. Využívá se pro výrobu různých oděvů, příze, pletenin, dekoračních předmětů a mnoha dalších produktů.

Vlákno, které se vyrábí z celulózy. A celulóza je ze dřeva, lnu, bavlny, bambusu ….Jednoduše řečeno…. Celulóza se namáčí a namáčí a namáčí, rozpustí a pak projde tryskou a vytryskne pramínek viskózy.

Oboustranná vázací sukně z Indie s možností vázání jako šaty je multifunkční kus oblečení, který nabízí nejen možnost nošení jako sukně, ale také jako šaty. Je to skvělý kousek, který poskytuje větší variabilitu a umožňuje nositelce tvořit různé styly a vzhledy.

KDYŽ SE ŘEKNE RITUÁL CO SI PŘECTAVÍTE?Já uvidím soustředěnost na danou věc co provádím, klid a myšlenky směřované k dané věci co chci dělat, řešit.Rituálem se snažíme posunou se na naši cestě, uvědomit si náš problém, nemoc, myšlenky.Rituál nám může pomoci podívat se na věc z jiného úhlu, poodstoupit a soustředit se.Ve světě chaosu unést náš...